Hvem er tjenpengelet.dk?

Få muligheden for at tjene lidt ekstra

Uanset alder, køn, uddannelse og livsstil er penge og økonomi elementer, som berører os alle. Vi har brug for penge til basale fornødenheder, og der kan være brug for at tjene ekstra penge, hvis der f.eks. skal købes ny elektronik, eller hvis du får brug for ekstra penge til betaling for en ferie.

Mange af livets små og store begivenheder påvirker vores økonomi. Vil du have gode råd og nyttig viden om, hvordan du kan tjene ekstra penge, er Tjenpengelet.dk det rette website for dig at bruge.

Artikler med reel værdi for dig

Hos os får du artikler, som bygger på et relevant og sagligt indhold. Det er vores ambition at give dig viden i kombination med gode råd, som du kan bruge i dit liv. De bedste værktøjer i forhold til at skabe mulighed for at øge din indtjening er praksisorienterede. Derfor er vores artikler bygget op omkring jobmuligheder og økonomiske råd, som alle og enhver kan benytte sig af.

Vi mener, at det skal være muligt for alle personer at kunne tjene ekstra penge. Derfor finder du brugbare råd, som du kan vælge at gøre brug af, hvis du vil forfølge drømmen om at få flere penge ind på bankkontoen.

Vi fokuserer på alle aspekter omkring økonomi

Der er forskel på, hvilke muligheder du har, når det kommer til at tjene flere penge. Det handler i høj grad om, hvor du er henne i livet. Som ung vil det være oplagt at supplere din SU med et relevant og karrierefremmende fritidsjob, mens det for dig som lønmodtager kan være en idé at se på muligheder for at investere dine penge.

Vores hjælp og rådgivning tager afsæt i, hvor i livet du befinder dig. Vi har kendskab til de mange forskellige og fleksible jobmuligheder på arbejdsmarkedet, og gennem vores artikler kan du få viden om arbejdsformer, som du ikke kendte til i forvejen.

Mange mennesker drømmer om at kunne arbejde hjemmefra, og hvor de selv bestemmer arbejdstiderne. Tjenpengelet.dk kan rådgive dig om mulighederne omkring onlinejob, som er en fleksibel arbejdsform, hvor frihed i forhold til tilrettelæggelse af arbejdsopgaver går hånd i hånd med ansvar for at overholde deadlines og aftaler. 

Nyt job, ekstra job eller investering?

Har du allerede penge i banken i form af en opsparingskonto, kan det være rentabelt for dig at investere dem, når det er din hensigt at få flere penge mellem hænderne. I denne situation skal du blandt andet forholde dig til, om du ønsker at investere hele eller dele af din opsparing sammen med eller udenom banken. Det er muligt at investere i både aktier, ejendomme og obligationer.

Hvilken løsning du skal vælge, afhænger af din alder, dine erhvervserfaringer og din livssituation. Uanset hvor du er i livet, og hvilke jobmuligheder du har, er det essentielt, at du søger viden omkring forskellige arbejdsformer, når du ønsker at supplere din indtægt.

Når du ønsker flere penge, har du størst chance for at blive tilfreds med dit valg af løsning, når du er bekendt med flere forskellige muligheder.