Der er muligheder du bør kende til

sdcr4

Når man køber sig en smartphone, ved man godt at man gør klogt i at beskytte den fra første sekund, hvis man har i sinde at bruge den aktivt. Det kan hurtigt betale sig hjem igen, når man køber et panserglas, for prisen på sådan ét kan slet ikke sammenlignes den pris der vil være hvis man taber sin telefon. Men er det den eneste funktion et panserglas har? At beskytte imod slag og ridser?

Udnyt de funktioner der kan følge med i et panserglas

Det handler ikke længere om bare at beskytte sin skærm, men i takt med at der konstant udvikles og udnyttes de mange muligheder som den moderne teknologi tilbyder, så har man også kunne tilføje et almindeligt panserglas flere funktioner end bare at beskytte skærmen. Det har PanzerGlass fået de bedste anmeldelser på.

Den mest populære funktion du kan tilføje dit panserglas, er det der kaldes for et privacy filter. Det er en funktion vi allerede har stiftet bekendtskab til på nogle kontormiljøer, hvor personen bag skærmen ikke skal passe på at andre læser med i fortrolige oplysninger der står på skærmen, fordi der er privacy filter på.

harddisk

Frygt ikke at andre kan læse med over skulderen med et privacy filter

Nu er det ikke længere bare på kontorets pc-skærm at der kan anvendes et privacy filter, men det er også muligt at bruge på sin smartphone eller sin smartwatch. Det kan være en fordel i mange situationer men især hvis man anvender offentlig transport efter arbejdet og ikke helt har sluppet arbejdet, men vælger at tjekke mails og lignende.

Når du kører med det offentlige, skal du ikke bekymre dig om personer bag dig læser med hvis du har valgt at dit panserglas skal have et privacy filter, for det er kun dig der kan se hvad der står på skærmen. Du kan stadig få et panserglas der er helt normalt, men der er muligheder du bør kende til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *