Du er oppe i årene, men vil stadigvæk føle dig så smuk, som du er

sdcr4

Det at være blevet bedstemor, mor, ældre eller andet er absolut ikke ensbetydende med, at man ikke kan sætte hele dage eller weekender af til, at passe på sig selv. Det er absolut heller ikke ensbetydende med, at man ikke kan tage på spaophold og/eller få gjort noget ved ansigtet, som får dig til at føle dig smuk. Tværtimod faktisk. Det er så vigtigt at føle sig smuk og sikker i sin krop og med sit ansigt uanset alder. Dette kan opnås via ansigtsløft. Bange får nåle, knive og alt andet i ansigtet? Her får du løsningen!

Kvinde i massagestol

 

Ikke-kirurgisk ansigtsløft – hvordan?

Via et ikke-kirurgisk ansigtsløft, skal du ikke have nåle, bedøvelse eller andet der kan være lidt skræmmende. Det gøres nemlig ved hjælp af ultralyd. Det lyder lidt spøjst, men læs nærmere. Det gøres med ultralyd. Det vil stramme op i ansigtet. Det vil sige hele kæbelinjen, panden, omkring øjnende og endda også halsen. 

Netop på grund af at det ikke er kirurgisk, vil du få et meget mere naturligt resultat af proceduren fremfor, hvis det blev gjort med botox eller andet. Dette er super vigtigt for mange. Og det er helt forståeligt. 

Haender-kvinde-afslapning-luksus

Hvad er ultralyd?

Ultralyd er lydbølger af en frekvens så høj, at mennesker ikke kan høre det. Det kan heller ikke mærkes. Ultralyd bruges blandt andet til ultralydsscanninger af gravide. Derudover bruges det også til at pulveriserer nyresten, så et kirurgisk indgreb ikke bliver nødvendigt. Det lyder voldsomt, men som sagt, kan det hverken mærkes eller høres.

Det er det samme med ansigtet. Når der bruges ultralyd her, vil man på den måde undgå et kirurgisk indgreb til at stramme ansigtet op. Dette kræver dog selvfølgelig at det bruges rigtigt. Det har klinikker dog styr på og du kan forvente, at gå fra en klinik med et smuk, naturligt og løftet ansigt efter et ikke-kirurgisk indgreb med ultralyd. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *