Et studiejob er altid en god idé

sdcr4

Har du tid og overskud, er et studiejob en rigtig god idé. Så har du nemlig lidt ekstra til at supplere din SU, hvilket altid er rart. For selvom man alligevel får en udmærket SU som udeboende, er det ikke altid tilstrækkeligt. Der er nemlig også en husleje, et madbudget og en masse andre ting, der skal dækkes. Derfor er et studiejob en nødvendighed for mange.

sparegris

Der findes mange gode studiejobs

Når det kommer til studiejobs, er der en masse gode muligheder. Man kan arbejde som tjener, sidde bag kassen, levere mad og en masse andet. Dog hænger disse jobs ikke på træerne. Og når der er ledige stillinger, er der ofte mange, der søger dem. Står du og mangler penge akut? Så er der altid mulighed for at tage et lån. Så er det altid en mulighed at leve lidt billigere i det næste stykke tid. For eksempel at spise rugbrød til aftensmad et par gange om ugen. Så kan du altså hurtigt spare nogle penge i længden. For nogle gange er der ikke så mange andre muligheder end at tage et lån.

Når det kommer til studiejobs, skal du passe på med at være for kræsen. For de er bare ikke altid helt nemme at finde. Dog skal det også være et job, der passer ind i din dagligdag. For du skal naturligvis passe studiet. Men ofte er det til at finde ud af det. Enten ved at arbejde i weekenden og om aftenen, eller måske når man har en enkelt fridag en gang imellem.

Det er til stor gavn, hvis du kan tjene til en lille opsparing, når du studerer

Når du en dag er færdig med studiet og har fået job, er der mange ting, du sikkert gerne vil. Ny lejlighed, bil og alt muligt andet. Her kan det være rigtig hjælpsomt, hvis du har sparet lidt op i din studietid. For så kan du hurtigere realisere dine drømme, når du har fået et job. Mange venter nemlig med at købe en masse, til de har fået løn et par gange og har råd. Men har du en opsparing, kan du måske begynde at søge lejlighed med det samme.

Det er dog langtfra alle, der har den mulighed. Og det heller ikke en nødvendighed – det er bare rigtig rart. For når man endelig er færdig, kan man næsten ikke vente med at komme i gang med alt det, man har gået og drømt om. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *