Sådan kan annoncering på Snapchat hjælpe din virksomhed

sdcr4

Måske tænker du, at Snapchat er et socialt medie, som kun bruges til kommunikation mellem familie og venner. Du tænker måske også, at det ikke giver så meget mening for dig og din virksomhed at bruge Snapchat til annoncering, men her tager du desværre helt fejl.  

Appen er lavet til det visuelle format, og den gør det meget nemt at dele både billeder og videoer her og nu, mens tingene sker. Det kan du bruge til din fordel. Herunder kan du læse nogle gode grunde til, at det netop er Snapchat, som din virksomhed skal bruge i forbindelse med annonceringer. 

Mænd og telefon

Hop med på bølgen og fang publikum

Flere og flere virksomheder begynder at bruge de sociale medier til reklamering og annoncering, og her er Snapchat ingen undskyldning. Over to millioner danskere bruger Snapchat på daglig basis. For dig og din virksomhed betyder det, at der er rigtig mange fordele i Snapchat annoncering, fordi I kan nå ud til et bredt publikum. 

Snapchat er et forholdsvis nyt medie, så din virksomhed vil komme til at hoppe på en moderne bølge, hvilket også vil blive afspejlet på din virksomhed. Der findes ikke nogen grænser for, hvad der er muligt at annoncere for på Snapchat. Selvfølgelig skal virksomheden have med i sine overvejelser, at appen hovedsageligt taler til et yngre publikum, men hvis det også er denne målgruppe, som din virksomhed vil ramme, så er mulighederne uendelige. 

Snapchat på telefon

Vis jeres kreative side 

Fordi Snapchat spiller på det visuelle, så giver det også meget god mening at bruge dette til din virksomheds egen fordel. Snapchat er lavet til, at man sender billeder og videoer. I appen kan man bruge rigtig mange kreative elementer til at skabe flotte billeder og videoer, som kan fange jeres fremtidige kunders interesse.

På Snapchat er der mulighed for at tilføje klistermærker, filtre, Bitmoji og andre kreative værktøjer til jeres annonceringer. Der findes også en swipe-funktion, som betyder, at dine fremtidige kunder, med et strøg på skærmen, kan komme direkte på virksomhedens hjemmeside. Snapchat gør det meget nemmere at få en direkte kommunikation med kunderne. 

Hvis du og din virksomhed bruger alle de funktioner, som Snapchat kan tilbyde, så kommer din virksomhed både til at fremstå moderne, fordi I selvfølgelig gør brug af et moderne medie, men samtidig også kommer til at fremstå meget kreativt og ungt. I bliver afspejlet som en virksomhed, der er både omstillingsparat og med på noderne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *