Sådan kan du få en bedre økonomi

sdcr4

Er du der, hvor du midt på måneden allerede venter på at det bliver den første igen, går du fra månedsløn til månedsløn eller står du i en kneben situation nu og her? Uanset hvilken kategori du falder ind under, så er du havnet det helt rette sted. Der er ingen mirakel løsninger, men her kan du i det mindste læse og lære mere om, hvordan du kan forbedre din fremtidige økonomi, så du ikke igen vil havne i en økonomisk kneben situation.

Tjen penge på at spare

For at styrke din økonomi, så er der mange små tiltag du kan gøre dig. Hvis du ønsker at få en bedre økonomi, så er det vigtigt at du får lavet dig en opsparing. Men når økonomien i forvejen er kneben, så kan det godt være svært at lave en opsparing, men det er dog ikke helt umuligt. Der er et sagn der lyder “at spare er at tjene” og det er ikke helt forkert. Du kan faktisk spare mange penge på, at lave nogle små ændringer i din hverdag. Disse penge er penge, som du ikke er vant til, derfor er det også meget nemmere for dig at smide dem i en opsparing. Handler du madvarer ind to til tre gange om ugen og køber cirka to poser hver gang, så er det ca 4-6 poser om ugen. En indkøbspose koster cirka 5 kroner, det er en ugentligt udgift på 20-30 kroner om ugen. Det er en årlig udgift på mellem 1040 kr. til 1560 kr. Køber du et genbrugeligt indkøbsnet til en ti’er, så har du en årlig opsparing på mellem 1030 kr. til 1550 kr. Det er ikke meget mere simpelt at lave en lille opsparing.

Spar på dine faste udgifter

Du kan også se på mulighederne for at minimere dine udgifter. Dette kan være udgifter til din telefonregning eller dit internet. Men du kan faktisk også se på muligheden for at se på om du kan spare penge på dine forsikringer. Du kan få et tilbud på en bilforsikringspris, fra tre forskellige steder. På den måde kan du finde den billigste og dermed også spare et par kroner og øre. Som nævnt tidligere kan dette hurtig blive til en lille, men god opsparing. Mange bække små, gør en stor å, er der også sagn der lyder og her passer det perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *