Tjen penge nemt!

sdcr4

Rigtigt mange mennesker kender dette med at det er den sidste uge i måneden og man er løbet tør for penge. Man har ikke sørget for der er mad nok til den sidste del af måneden. Hvad skal man så gøre? Skal man gå ud og tigge om penge? Der er også nogle som sælger nogle af deres ting bare for at få råd til lidt mad. Der er dog en bedre løsning som vil hjælpe dig med at få råd til hele måneden. At lave bunker trading er noget der er blevet meget populært og kan hjælpe mange mennesker med at få en mere stabil økonomi.

Hvad er en Bunker Trader ?

En bunker trader er en som arbejder med bunkerolie. Der er nok ikke så mange der ved hvad det er, men det er meget simpelt. Det er bare et fint ord for skibenes brændstof. Som bunker trader vil du kunne arbejde mange steder, men også prøve at løse nogle helt nye og spændende udfordringer. Man vil blandt andet skulle hjælpe med at finde nye kunder. Dette kan godt være meget spændende, da man skal være kreativ til at få nye kunder ind. Man skal også forhandle priser. Der skal sørges for at prisen på det olie man får er en god pris. Så her er der noget handle ind over. Til sidst vil du også skulle sørge for at dine handler kommer i hus. Det er meget nemt at lave en handel med et andet menneske, men det bliver lidt sværere at trække den helt i hus. Mange gange trækker de andre nemlig i land, og det er her det bliver spændende at løse denne arbejdsopgave.

Hvor kan jeg arbejde henne?

Rigtigt mange mennesker kan godt lide at arbejde i udlandet. Om det så er over en internetforbindelse hvor man snakker med dem i et andet land, eller man vælger at tage fysisk derhen er op til hver enkelte person. At arbejde i udlandet som f.eks Singapore kan give mange nye oplevelser. Det kan også godt give meget nyt syn på hvordan man ser verdenen og andre mennesker, men det fedeste er at man derefter kan kalde sig selv Bunker trader Singapore Dette ville være en rigtig god titel at have på sit CV. Det kan være med til at give mange muligheder i fremtiden når ens nye arbejdsgiver ved man har arbejdet med noget man skulle være både kreativ og modig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *